[[share]]

Bloemen Leek biedt een grote diversiteit aan in diensten.

Workshops

Leerzame workshops speciaal voor bijzondere gelegenheden en/of voor de feestdagen of kinderfeestjes. En niet te vergeten gezellige, educatieve workshops voor een leuke avond uit met collega's en of vriendinnen.

 

Boeketten

Voor de meest uiteenlopende bloemenarrangementen voor zowel bedrijven als organisaties kunt u bij mij terecht. Maar ook voor bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft, evenement of overlijden maak ik gepaste boeketten zoals u dat wenst. Bij ieder arrangement garandeer ik standaard de hoge kwaliteit in bloemen en materialen.

 

Bloembinden

Bloembinden is het vormgeven of creëren van werkstukken met organische bloemen, blad, takken en mos en andere materialen (metaal, steen en glas) tot een aantrekkelijke compositie. Ik maak voor u mooie creaties met bloemen, planten en andere materialen uit de natuur zoals blad, mos en takken waarmee u uw huiskamer of andere ruimtes kunt opfleuren.

 

Theetuin

Op het mooie terras, grenzend aan een doorlopend fietspad maar met de rust van de natuur, kunt u heerlijk genieten van een verse kop koffie of thee met lekker gebak. Heerlijk om uit te rusten tijdens uw wandel- of fietstocht of ritje met de motor/auto. Er zijn 24 zitplaatsen. U bent van harte welkom.

 

Bezoek mijn website: www.bloemenleek.nl en neem gerust contact op als u gebruik wenst te maken van mijn diensten. Ik help u graag verder.

 

Bloemen Leek