[[share]]

Steakhouse pizzeria Mazzel is een sfeervol restaurant gelegen in het centrum van Leek, met in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. Op geringe afstand van jeugdpark Nienoord.

 

Keuken

 

Onze volledig vernieuwde open keuken is opgedeeld in twee delen, het steakhouse gedeelte en een pizza afdeling. Dit geeft ons de mogelijkheid te werken met een zeer uitgebreid menu, wat u als gast de gelegenheid geeft een keus te maken uit een ruim aanbod van gerechten. Variërend van pizza’s en pasta’s tot en met gegrilde steaks en shoarmagerechten.

 

Van dit alles kunt u genieten in een sfeervol aangekleed restaurant in een rustige ambiance. Of u kiest ervoor de gerechten mee te nemen en thuis te nuttigen, waar u kunt genieten in uw eigen omgeving. Ook deze mogelijkheid kunnen wij u bieden door onze goede afhaalverpakkingen waarin alles zeer warm blijft. De combinatie van de aangeboden keuzemogelijkheden, de sfeervolle omgeving en het vriendelijke personeel zullen zorgen voor een onvergetelijk avondje uit met vrienden of familie.

 

’s Zomers bieden wij tevens de mogelijkheid te dineren op ons terras, gelegen aan de mooiste winkelstraat van Leek met uitzicht op het dorpscentrum.

 

In de nacht veranderen wij van een sfeervol restaurant naar de perfecte omgeving om uw stapavond af te sluiten met diverse broodjes shoarma, kipfilet en meer.

 

Groepen

Wilt u met een grotere groep vrienden, familie of collega’s uit eten dan kan dit natuurlijk ook in steakhouse pizzeria Mazzel. Tot ongeveer 60 personen kunnen wij in ons restaurant buffetten verzorgen. Zowel lopende buffetten als buffetten op tafel. Uit de diverse groepsfeesten en de vele positieve reacties blijkt dat ons restaurant, ons aanbod en de klantvriendelijkheid zeer gewaardeerd wordt.

 

Kortom kom eens kijken in het meest veelzijdige restaurant van Leek en laat u verrassen door de fantastische kwaliteit die wij u kunnen bieden.

 

Adresgegevens:

 

Steakhouse Pizzeria Mazzel
Tolberterstraat 2a
9351 BG LeekTel: 0594 - 51 41 37E-mail: info@steakhousemazzel.nl
Website: http://www.steakhousemazzel.nl