[[share]]

M-int bouwt websites en biedt IT-beheer en computerhulp

Webdesign: Een website die robuust is en voor u werkt

Mooi webdesign is niet het enige dat u nodig heeft bij uw presentatie op internet. Factoren als zoekmachine vriendelijkheid, een veilig systeem waarop uw website draait, snelheid, gebruiksvriendelijk en natuurlijk duidelijk en ongecompliceerd beheer van uw website zorgen er voor dat uw website goed functioneert!

M-int biedt een totaalconcept: Van idee tot voorbij website onderhoud

Nadat u uw idee uiteen heeft gezet gaan we aan de gang en stellen we een functioneel plan samen. Als de structuur is vastgelegd doen we een voorstel voor een ontwerp waaraan we samen verder sleutelen. Als we na verder invullen met afbeeldingen, filmpjes en teksten de website opleveren, kunt u zelf uw website onderhouden terwijl gebruikersfouten tot een minimum worden beperkt door een gedegen inrichting van uw beheer-omgeving. Heeft u geen tijd of zin om de website bij te houden dan doen wij dit natuurlijk voor u.
We werken aan webpresentaties voor particulieren, verenigingen, zzp-ers, MKB.... eigenlijk voor iedereen!

 

 

M-int Webdesign & ComputerhulpEen voorbeeld van een door M-int gebouwde websiteEen voorbeeld van een door M-int gebouwde websiteVoorbeeld van een door M-int gebouwde website

Computerhulp en IT-Beheer van afstand, aan huis of op locatie

Problemen met uw PC? Wij helpen u graag weer op weg! Door jarenlange ervaring met PC's, laptops en servers kunnen we ad-hoc hulp bieden bij problemen. We verzorgen voor particuliere en zakelijke klanten preventief onderhoud van uw apparatuur en netwerk op periodieke basis.
We leggen het netwerk aan, trekken de kabels als het nodig is. Installeren de bijbehorende apparatuur en installeren de software die nodig is en houden vanaf dat moment een oogje in het zeil.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of bel op 0594-204000