[[share]]

Sinds 1954 ontwerpt en bouwt ABO Broodsnijmachines BV aantoonbare topkwaliteit broodsnijmachines. Daarnaast houden wij ons continue bezig met de ontwikkeling van nieuwe machines.

 

Ons bedrijf is gevestigd in Leek, direct aan de snelweg A7, afslag Leek (34). Op het bedrijventerrein Leeksterhout vindt u ons aan de Van der Waalspark 7.

  

 

 


 

Voorsprong door innovatie

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt ook voor broodsnijmachines. Mede om deze reden neemt ontwikkeling en het onderzoeken van innovatieve ideeën een grote plaats in.

 

Hierdoor zijn wij in staat gebleken een voorsprong te creëren in realisatie van de meest moderne machines die op de markt te vinden zijn. Efficiency, gebruiksgemak, kwaliteit en support zijn dan ook vanzelfsprekende pijlers.

Ontwikkeling door realisatie

Zo hebben wij volledig intern broodsnijmachines met een inpakbaan ontwikkeld en zijn wij fabrikant van de kleinste professionele broodsnijmachine ter wereld, de Mini PRO. Ook deze is volledig intern ontwikkeld van concept tot eindproduct.

Daarnaast hebben wij diverse octrooien weten te bemachtigen op onze laatste innovatie; de Hotelslicer! Dit product heeft daarnaast in 2010 de GIO award gewonnen voor Goed Industrieel Ontwerp.

Succesmodellen

Ons assortiment bestaat uit 6 modellen. Ieder model is een succes op zich en wordt veel gebruikt. Ons topmodel is echter de volledig geautomatiseerde ABO MATIC 4. Dit succesmodel is onze nieuwste innovatie, volledig geautomatiseerd en beschikt over digitale interne snijprogramma's. De ABO MATIC 4 is veruit het meest geavanceerde model op de markt.

Afnemers

Onze afnemers zitten door geheel Europa. Van de lokale bakker om de hoek tot de grootste supermarktketens van Nederland. Maar ook hotels en restaurants rekenen wij tot onze tevreden afnemers.

 

ABO Broodsnijmachines BV
Van der Waalspark 7
9351 VC Leek

 

Telefoon: 0031 - (0)594 - 51 41 44
Website: www.abobroodsnijmachines.nl