[[share]]

Bedrijvenpark Westerkwartier heeft als doel een zo groot mogelijk aanbod te genereren van alle gevestigde bedrijven in regio Westerkwartier en deze zo goed mogelijk vindbaar te maken voor een ieder in Nederland. Alle aangemelde bedrijven krijgen de volledige vrijheid om hun eigen advertentieruimte naar eigen inzicht in te vullen en onbeperkt bij te houden.

 

Adverteren via Internet

 

Bedrijvenpark Westerkwartier (BPWK) hanteert de onbeperkte kracht van het Internet: 365 dagen per jaar adverteren tegen een fractie van de kosten met een wereldwijd bereik en grotere kans op een gerichte doelgroep.

 

De kracht van domeinnamen

 

BPWK is houder van de .nl domeinnamen van bijna alle industriegebieden in de regio Westerkwartier waaronder Leek, Marum Zuidhorn, Grootegast en omliggende plaatsen. Al deze domeinennamen zijn rechtstreeks gekoppeld aan de betreffende bedrijvenpagina van ieder industriegebied op de website van BPWK. Anders gezegd; een bezoeker komt dan rechtstreeks uit op uw advertentie.

Voorbeeld: via www.leeksterhout.nl komt een lead rechtstreeks uit op de bedrijvenpagina van industriepark Leeksterhout te Leek. U profiteert dus maximaal met het optimale rendement. Klik hier voor een overzicht van alle domeinnamen die gekoppeld zijn aan de betreffende industrieparken.

 

De kracht van SEO

 

SEO (Search Engine Optimalisation) is de motor achter Internet en ieder domein. Zonder een goede zoekmachine optimalisatie zult u slecht tot niet gevonden worden. BPWK werkt nauw samen met Yze Webdesign die zich sinds 2004 o.a. bezig houdt met de continue ontwikkeling van SEO tools. Zij weten als geen ander hoe websites en coderingen te optimaliseren zodat deze goed vindbaar worden in zoekresultaten.

 

De vrijheid van de adverteerder

 

Als adverteerder krijgt u onbeperkt toegang tot uw eigen CMS alwaar u in alle vrijheid uw eigen advertentie kunt opmaken en kunt bijhouden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Klik hier voor alle mogelijkheden en opties.

 

De vrijheid van de advertentie

 

Uw advertentieruimte is nagenoeg onbeperkt. U kunt u zelf de invulling van uw advertentie 24/7 wijzigen en potentiële leads kunnen desgewenst direct en digitaal contact met u opnemen. En omdat uw advertentiepagina op alle domeinnamen mee wordt genomen in de zoekmachines vermenigvuldigt uw advertentie zich keer op keer.

 

[Meld u aan] en bespaar honderden tot zelfs duizenden euro's aan advertentiekosten!